Eftermiddag

Ida

gullig blogg :D

2010-11-10 // 19:21:18
BLOGG: http://ipeterson.blogg.se/
Ida - blivande November mamma!

Sv: Jo vi hoppas det drar igång snart! Jodå, det blir massa funderingar kring smärtlindring och allt som har med förlossningen att göra. Jag vill ha det så naturligt som möjligt. Vill helst klara mig på lustgas och varmt bad inne på förlossningen. Ryggbedövning är sista utvägen!



Namnen är så gott som redan spikade, har två alternativ till både flicka och pojke, så vi får se! Men det är inget vi vill gå ut med, bara till de närmaste! :) Ni då?

2010-11-10 // 20:45:27
BLOGG: http://feliscatus.blogg.se/
Ida - blivande November mamma!

Sv: Jo vi har pratat en hel del om varmt bad efter vattenavgång då de flesta tror att det är farligt. Men det är tydligen bevisat att det inte är ett dugg farligt. Så alla barnmorskor här i Karlshamn och dom på förlossningen rekommenderar det, då det kan vara den bästa smärtlindringen för många, oavsätt hur långt in i förlossningen man är. Så jag vågar lita på dom! :)



Vilka fina namn ni har valt! :)

2010-11-10 // 21:27:45
BLOGG: http://feliscatus.blogg.se/
Ida - blivande November mamma!

Sv: Ja det är ganska lustigt.. men känns som att man måste våga lita på dom, dom kan ju sin sak. Vi har inte så stora förhoppningar om hur förlossningen kommer vara, för det blir i stort sett aldrig som man vill, det är kroppen som styr hela processen! :)



Ja, förlossningsbrevet är skrivet, men förlossningen i Karlskrona är inte så glada vid att ta emot sånt. Dom vill helst inte att man ska ha så stora förhoppningar och försöka styra sin förlossning, den blir som den blir. Men jag skrev ändå ett som vi kan ha för oss själva och jämföra med sen när lillen är ute, hur det blev i jämförelse med hur vi ville att det skulle bli. Vi har noga gått igenom vad som gäller och vi kommer vara hårda med våra önskemål och krav, det måste man vara. Barnmorskan har skrivit upp det viktigaste i vår journal, bland annat med smärtlindringen och nålarna.



Har ni pratat nåt om hur ni vill ha det?

2010-11-11 // 12:39:23
BLOGG: http://feliscatus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTAR:


Kom ihåg mig?

RSS 2.0